ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...!!!

            Η ιστοσελίδα του συλλόγου μας, είναι πλέον διαθέσιμη και έτοιμη να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις εξελίξεις στην πολύπαθη περιοχή μας. Την ορεινή περιοχή της Ξάνθης που οι περισσότεροι συμπατριώτες μας, μόνο ακουστά την έχουν. Στην καλύτερη περίπτωση να έχουν διαβάσει και κανένα κειμενάκι κάποιου διάσημου ''ειδικού'' των μειονοτήτων.

            Μπορεί ο κάθε παντογνώστης ''ειδικός'' να μας προσδιορίζει διαφορετικά, αλλά εμείς ως κάτοικοι της ορεινής περιοχής γνωρίζουμε άριστα ο καθένας μας την καταγωγή μας και δεν είναι απαραίτητο να το ανακοινώνουμε στον κάθε επισκέπτη. Γνωρίζοντας επίσης την βαρύτητα των λέξεων που χρησιμοποιούμε, δηλώνουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους περήφανους πολίτες της περιοχής μας.

            Το πρόβλημα δεν είναι ο προσδιορισμός ή ο αυτοπροσδιορισμός, αλλά η εγκατάλειψη της περιοχής από την επίσημη πολιτεία. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας στην καθημερινή τους ζωή. Ο τρόπος αντιμετώπισης τους από τις κρατικές υπηρεσίες και τους πολιτικούς εκπροσώπους είναι, αν μη τι άλλο ρατσιστικές, θεωρώντας τους εδώ και χρόνια, ανθρώπους κατώτερων κατηγοριών. Συχνό φαινόμενο της εποχής μας, επίσης είναι ο εκφοβισμός που ασκείται προς τους κατοίκους της ορεινής περιοχής, από άλλες ξενόφερτες υπηρεσίες με σκοπό την χειραγώγηση τους.

            Όλα αυτά με την ανοχή της χώρας μας. Χωρίς την παραμικρή παρέμβαση. Αναδεικνύουμε και αναλύουμε τα χρόνια προβλήματα της περιοχής μας με κάθε νόμιμο μέσο. Εκτός από τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα τέτοιο μέσο είναι και η φρεσκοστημένη ιστοσελίδα μας. Πληκτρολογώντας ''Σύλλογος Πάχνης'' μπορείτε να την επισκέπτεστε ανά πάσα στιγμή.

            Περιλαμβάνει επίσης μια πολύ απλή αίτηση εγγραφής στην Ομάδα Αιμοδοσίας του συλλόγου μας, αρκετές παλιές φωτογραφίες της περιοχής μας, πληροφορίες επικοινωνίας και πολλά άρθρα με εκτενή αναφορά στα καυτά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής μας που κανένας δεν τόλμησε ποτέ να προσεγγίσει.

            Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι κάτοικοι του νοτίου τμήματος της χώρας μας, πιστεύουν ότι για να φτάσει κανείς στην περιοχή μας, χρειάζεται διαβατήριο και ταξιδιωτική βίζα. Ενώ πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι η χώρα μας φτάνει μόνο μέχρι την Λάρισα.

            Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν, δεν ανακοινώνουν καν τους υποψήφιους των εκλογών που κατάγονται από την περιοχή μας, αποφεύγουν να αναφερθούν στην περιοχή μας με κάθε κόστος, ακόμα και αυτό...της τηλεθέασης.   

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)