ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ

                       ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

          Στα πλαίσια της έγκαιρης και πραγματικής ενημέρωσης που αποσκοπεί ο σύλλογος μας, προχωράμε σε χρήσιμες αλλαγές στον τρόπο των δημοσιεύσεων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

            Στην ιστοσελίδα μας θα αναρτώνται πλέον ολόκληρα τα κείμενα που περιγράφουν αναλυτικά τα προβλήματα των κατοίκων της ορεινής περιοχής και όχι τμηματικά όπως στο facebook και στο intagram του Συλλόγου Πάχνης.           

            Πολλές φορές οι αναγνώστες, δικαιολογημένα μας παραπονέθηκαν ότι ''χάνουν'' το νόημα των κειμένων επειδή δημοσιεύονται τμηματικά κι έτσι αποφασίσαμε να αναρτώνται ολόκληρα τα κείμενα μόνο στον ιστότοπο μας.

            Πολλές φορές επίσης, ορισμένοι ''εκλεκτοί'' της περιοχής μας, αγνοώντας και τους λόγους ύπαρξης τους ακόμα στην ορεινή περιοχή, όπως κάποιους συγκεκριμένους διεθνείς νόμους και συνθήκες που αναφέρονται ρητά στην περιοχή μας, διαφωνούν με τα αποκαλυπτικά γεγονότα και τις περιγραφές των προβλημάτων των πολιτών της περιοχής μας, προβάλλοντας αστείες και αβάσιμες δικαιολογίες που δεν εξυπηρετούν τίποτα.

            Δεν τους παρεξηγεί κανείς όμως, επειδή κάποια πράγματα, ίσως φαινομενικά να είναι στα πλαίσια της λογικής, αλλά δεν στέκουν νομικά. Δυστυχώς δεν είμαστε εμείς οι νομοθέτες και δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν όλοι το διεθνές δίκαιο. Τα βιαστικά συμπεράσματα και οι ακραίες συμπεριφορές δεν ωφελούν σε κάτι, αντιθέτως προκαλούν τις ανεπανόρθωτες ζημιές που παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα σε γειτονικές χώρες.

            Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, η περιοχή μας παραχωρήθηκε ως ''ακατοίκητη'' που σημαίνει ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα μειονοτήτων, φυλών, εθνικοτήτων, ταυτοτήτων και συνιστωσών όπως συνήθως αποκαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής μας. Επομένως στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, ζούνε μόνο άνθρωποι!  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)