Σημείωση

            Πληκτρολογώντας στο Google ''Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεινής Περιοχής Νομού Ξάνθης'' μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για να βλέπετε ολόκληρα τα κείμενα μας για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων και όχι τμηματικά, όπως στο facebook. Στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και για να προτείνουμε λύσεις, δεν φοβηθήκαμε ποτέ να πούμε την αλήθεια και την γνώμη μας, επειδή εχθρούς θα κάναμε έτσι κι αλλιώς.

            Σε διάστημα ενός έτους σχεδόν που ξεκίνησαν οι δημοσιεύσεις μας, ακούσαμε, διαβάσαμε και είδαμε πολλά. Σχόλια και ανακοινώσεις από ανθρώπους που συνεχώς επιδιώκουν με κάθε τρόπο να βρίσκονται στο προσκήνιο της καθημερινότητας των κατοίκων της ορεινής περιοχής, αλλά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τα πραγματικά προβλήματα τους...συνεχίζεται

            Με τα σχόλια και τις αναρτήσεις τους, απλά έκαναν πλάκα όταν ο κόσμος συζητούσε τα προβλήματα που τον απασχολούνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατευθύνοντας της συζητήσεις σε θέματα χαμηλής εκπαίδευσης και παιδείας των ανθρώπων της ορεινής περιοχής. Αναφέροντας ακόμα και μύθους, όπως ο Τρωϊκός Πόλεμος, νομίζοντας ότι η Τροία είναι η σημερινή Τουρκία, τεστάροντας δήθεν, μ' αυτόν τον τρόπο τις γνώσεις των ανθρώπων της περιοχής μας.

            Το μόνο που κατάφεραν όμως, είναι να επιβεβαιώσουν τις φήμες τόσων ετών που κυκλοφορούν για τον αλαζονικό χαρακτήρα τους. Είναι εύκολο να μοιάζεις μεγάλος, τρανός και τέλειος όταν δεν κάνεις τίποτα...! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να νομίζεις ότι συνεισφέρεις, προσβάλλοντας και κατακρίνοντας τους άλλους, επειδή δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν πλούσιοι!!!

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)