Τρίτη 17/12/2019

                             ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!

          Όλα στην εντέλεια λοιπόν για τον σύλλογο μας που συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς να αυξάνει τα μέλη του και τις δράσεις του που είναι άκρως απαραίτητες για τους πολίτες της ορεινής περιοχής. Σίγουρα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι ''σοφοί'' στην περιοχή μας, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, που έχουν διαφορετική άποψη για τις δραστηριότητες μας. Η άποψη αυτή όμως είναι...δικιά τους!

            Η πάγια τακτική των μελών του συλλόγου μας είναι να μην απαντάμε σε τέτοιου είδους ''καθηγητές'' και να μην κρίνουμε ή σχολιάζουμε τις προκαταλήψεις τους. Μπορούμε μόνο να τους συμβουλέψουμε να απευθυνθούν και να ρωτήσουν τους ασθενείς που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση , στα κρεβάτια των νοσοκομείων και είχαν ανάγκη για αίμα ή φάρμακα. Διότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς.

            Οπότε αυτοί είναι και οι κατάλληλοι άνθρωποι να δώσουν τις απαραίτητες απαντήσεις για το αντικείμενο του συλλόγου μας, των μελών ή των φίλων του και όχι εμείς. Ευελπιστούμε ότι έτσι θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους συμπολίτες μας με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο μπορούμε. Φυσικά, η γνώμη των άλλων είναι...των άλλων!!!  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)