ΎΠΟΥΛΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ

          Επιβεβαιώνεται πλέον η γνωστή ύπουλη συμπεριφορά των ''ηγεμόνων'' της Θράκης σε σημαντικά γεγονότα που επηρεάζουν ολόκληρο τον πλανήτη. Η δήθεν αδιαφορία τους για τις εξελίξεις αγγίζει τα όρια της ειρωνείας. Πριν λίγους μήνες με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν αξιώθηκαν ούτε στιγμή να ενημερώσουν τους υποταγμένους χειροκροτητές τους, οι οποίοι χάρη σ' αυτούς έμειναν στο σκοτάδι και δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν ούτε ένα έντυπο μετακίνησης.

            Με τα γεγονότα στα σύνορα του Έβρου δεν είχαν την στοιχειώδη ευγένεια να ενημερώσουν τους πιστούς οπαδούς τους για τα τεκταινόμενα, αλλά έσπευσαν να πατήσουν like στις δημοσιεύσεις για την ημέρα μνήμης του ιδρυτή της γειτονικής χώρας. Τέτοιες συμπεριφορές αποκαλύπτουν τον αληθινό χαρακτήρα του ανθρώπου και φυσικά η χειρότερη μορφή αναπηρίας είναι η κακή συμπεριφορά. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και τώρα με την μετατροπή του ναού της Αγίας Σοφίας σε τέμενος. Καμία θέση, καμία άποψη και καμία ''γραμμή'' όπως συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια που απαρτίζουν την επικίνδυνη σκιώδη κυβέρνηση της Θράκης με όρους του υποκόσμου.

            Απλά καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης, αναπαράγοντας γεγονότα που συμβαίνουν μακριά από την περιοχή μας. Οι δρόμοι της ντροπής που ακολουθούν τα μεγάλα αφεντικά τους και απ' ότι φαίνεται συμφωνούν απόλυτα και οι ''κυβερνήτες'' της Θράκης, σίγουρα δεν γίνονται αποδεκτοί από την πλειοψηφία των πολιτών της. Τους καλούς ανθρώπους, κάποιοι έχουν την τάση να τους αποκαλούν χαζούς. Δεν είναι όμως. Μπορεί να κάνουν πως δεν βλέπουν, πως δεν ακούνε, πως δεν καταλαβαίνουν, έτσι για να τους δώσουν άλλη μια ευκαιρία!

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)