ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

          Οι βάσιμες υποψίες των κατοίκων της Θράκης, σχετικά με τη σκιώδη κυβέρνηση που δρα στο παρασκήνιο τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, μετατρέπονται πλέον σε βεβαιότητα. Οι δημοφιλέστατοι ''ηγέτες'' της περιοχής μας, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της γειτονικής χώρας που συνηθίζει να ολισθαίνει σε κάθε της βήμα, συνεχίζουν να απέχουν απ' όλα τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται, όπως και οι υπόλοιποι ''θαυμαστές'' τους, τους οποίους φρόντισαν να τοποθετήσουν σε καίριες θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης ή των δημοσίων φορέων.

            Χωρίς κανέναν δισταγμό, καταψηφίζουν οτιδήποτε αφορά στην γειτονική χώρα, επειδή στην χώρα μας όλα γίνονται δημοκρατικά και κανείς δεν κάνει του κεφαλιού του ή σκόπιμα απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις για να μπορούν μετά να κρίνουν και να σχολιάζουν ή αν δεν βρίσκουν τίποτα να πουν, τα βγάζουν από το μυαλό τους. Φυσικά, για να μπορεί κάποιος να συμπεριφέρεται έτσι, έχει περάσει από κάποιες επώδυνες εξετάσεις. Δεν είναι εύκολο να κοροϊδεύεις τους ανθρώπους που δήθεν εκπροσωπείς. Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο, είναι αυτός που προσποιείται τον καλό.

            Ακούμε πολλούς να λένε ότι η πιο δύσκολη γλώσσα είναι τα κινέζικα. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για τη Θράκη. Εδώ, η πιο δύσκολη γλώσσα είναι η ξεκάθαρη και την μιλούν πολύ λίγοι. Με όλα αυτά, το χειρότερο για την περιοχή μας, είναι ότι η χειροτέρευση αρχίζει να χειροτερεύει!

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)