ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Βλέποντας ότι οι προσπάθειες του συλλόγου μας στην ορεινή περιοχή, συνεχίζουν να αποδίδουν καρπούς μετά από κάθε δράση, ενημέρωση ή συνεργασία σε οποιοδήποτε πεδίο αφορά τους κατοίκους και την βελτίωση της περιοχής, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Όπως και κατά την χθεσινή ημέρα που άλλη μια τέτοια δράση μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτή τη φορά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των αιμοδοτών μας που συνεχώς διευρύνεται με νέα μέλη για την τεράστια προσφορά τους σε αίμα κατά την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

            Παρά την υγειονομική κρίση, οι κάτοικοι του οικισμού μας, βάζοντας τις μάσκες τους και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, συγκεντρώνοντας έναν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό μονάδων αίματος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τους νέους γονείς που παρά τις πολλές υποχρεώσεις τους, προσέφεραν τη βοήθεια τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, περνώντας δύσκολες ώρες, δίνοντας έτσι το σωστό παράδειγμα και στα παιδιά τους. Διότι τα παιδιά ακολουθούν πάντοτε τα παραδείγματα και όχι τις συμβουλές. Η αγωγή είναι πιο σπουδαία από την καταγωγή.

            Κλείνοντας την ανακοίνωση μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης που κι αυτό ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πρόσκληση μας, παρά την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη.    

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)