Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

          Ενώ τα προβλήματα συσσωρεύονται, εμείς επιμένουμε και στεκόμαστε στους μοναδικούς ενορχηστρωτές ή ηθικούς αυτουργούς της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στη ''σκιώδη κυβέρνηση'' και τους αυτοανακηρυχθέντες επικεφαλείς της που δρούνε εντελώς παράνομα, διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη της περιοχής μας. Ενέργειες που απ' ότι φαίνεται μπόρεσαν να μετατρέψουν την τοπική κοινωνία σε ανθρώπους ανυπάκουους, αντιδραστικούς και έτοιμους να παρεξηγήσουν κάθε λέξη που ακούγεται ή γράφεται υπέρ της χώρας μας. Κάτι που έχει γίνει κουραστικό για τους περισσότερους κατοίκους της Θράκης.

            Είναι αλήθεια ότι ο ''θίασος'' αυτός, συνεχίζει να εργάζεται με συνεπή μεθοδικότητα, εκμεταλλευόμενος την πίστη των ανθρώπων, με μοναδικό σκοπό να πετύχει τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την πιστή εφαρμογή των εντολών της γειτονικής χώρας. Η απομάκρυνση από την πραγματικότητα είναι ο τέλειος τρόπος ελέγχου της τοπικής κοινωνίας.

            Η μακροχρόνια ανεξέλεγκτη δράση τους στην περιοχή μας έχει καταφέρει επίσης, να πετύχει την ισχύ ενός μόνο απαράβατου νόμου που βάζει στο περιθώριο ολόκληρο το Σύνταγμα της χώρας μας. Αν κάποιος πιστός εκφράζεται υπέρ των Αρχών, των φορέων, της νομοθεσίας, και βάζει πλάτη στις προσπάθειες της Πολιτείας και αγωνίζεται να διεκπεραιώσει νόμιμα τις υποχρεώσεις του, χαρακτηρίζεται αμέσως πουλημένος, προδότης και άπιστος κατά κάποιον περίεργο τρόπο. Αν όμως, είναι δικός τους ''υποστηρικτής'', οπαδός και χειροκροτητής, τότε αυτό είναι ''δικαίωμα'' και θα πάει κατευθείαν στον παράδεισο.    

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)