ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

          Σύμφωνα με την φημολογία των τελευταίων ημερών, μετά τον αυτοεστεμμένο ''βασιλιά'' της Θράκης, υπήρξε και δεύτερος καλοθελητής που θέλησε να ''στηρίξει'' τους ''πάμπτωχους'' και ''πεινασμένους'' κατοίκους της ορεινής περιοχής, διανέμοντας κι αυτός κρέατα. Κάτι που, όπως αναφέρουν οι ίδιες φήμες, έγινε αιτία σύγκρουσης μεταξύ των δύο ''ηγετών''. Εν ολίγοις, δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους, τα τσούγκρισαν προσβάλλοντας ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο ''φορείς'' που θα μοίραζαν τις ''ιερές'' θυσίες.

            Ο γνωστός δήθεν ''θρησκευτικός ηγέτης'' και ένας αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης που ο συνδυασμός του εκλέχτηκε, μόνο όταν ζήτησε βοήθεια από τον παραπάνω ''σουλτάνο'', ο οποίος δηλώνει ότι ελέγχει 35.000 ψήφους και ότι αυτός εκλέγει τους πάντες στην περιοχή της Θράκης. Μόνο που αυτή τη φορά, οι θυσίες του πρώτου κατέληξαν στις χαράδρες και σε αυτοσχέδιες χωματερές, μολύνοντας το περιβάλλον. Ο δεύτερος, γνωρίζοντας εκ των προτέρων μάλλον, πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση, δεν έκανε καν την κίνηση να μοιράσει τις θυσίες γερμανικής προέλευσης, δωρεά ΜΚΟ που εδρεύει στο Αμβούργο και συνεργάζεται στενά με τις υπηρεσίες της γειτονικής χώρας.

            Τελικά, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον αιρετό, στα κοινωνικά μέσα, τα κρέατα θα διανεμηθούν, σ' αυτούς που έχουν ανάγκη τους επόμενους μήνες. Θέμα υγιεινής δεν τίθεται βέβαια, επειδή πρόκειται για ''ιερά'' πράγματα, όπου δεν ισχύει κανένας νόμος και η γη πρέπει να σταματήσει να περιστρέφεται. Δυστυχώς, τα μάτια είναι άχρηστα, όταν το μυαλό είναι τυφλό.    

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)