ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ

          Μετά τους δύο ''ήρωες'' που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν αναστάτωση στην περιοχή μας, σειρά είχε -μετά τις θλιβερές προβοκάτσιες με τον κορωνοϊό, το ''μεγάλο αφεντικό'' της Θράκης που είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Με ανυπόστατες και ψευδείς πληροφορίες, όπως συνηθίζει, είχε την φαεινή ιδέα να προωθήσει το περιστατικό με την άσκηση των Καταδρομέων σε ανώτερο επίπεδο, φτάνοντας μέχρι και τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας. Δίχως να χαθεί ''πολύτιμος'' χρόνος, ζήτησαν και πήραν βήμα στα κανάλια, τα οποία φυσικά τους ανήκουν και έκαναν ορισμένες άτοπες δηλώσεις, με μοναδική επιδίωξη να πλήξουν την αρμονική συμβίωση των πολιτών της περιοχής μας.

            Τα αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους αυτού του φιάσκου ήταν κωμικοτραγικά. Από τη μια γελοιοποιήθηκε ένας ολόκληρος πρόεδρος εξαιτίας τους, επειδή δεν είχε σωστή ενημέρωση από τους εδώ ''συνεργάτες'' του και προς έκπληξη όλων, δήλωσε ότι κατά την στρατιωτική άσκηση υπήρξαν πραγματικά πυρά και βεβηλώθηκαν τα μνήματα του χωριού. Από την άλλη ο αφελής ''βεζύρης'' της περιοχής μας προκάλεσε το γέλιο στους περισσότερους πολίτες της Θράκης, όταν σε ερώτηση του δημοσιογράφου - υπαλλήλου του, αν κάτι τέτοιο είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν, απάντησε πως οι στρατιώτες έκαναν το καθημερινό πρωινό τους τρέξιμο χωρίς να φοράνε το πάνω μέρος της περιβολής τους και ότι έτσι προκαλούσαν τους κατοίκους. Λογικά, κατά την άποψη του, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα έπρεπε να πραγματοποιούν τις αθλητικές τους δραστηριότητες κατά τους θερινούς μήνες με μπούρκα.

            Ερωτήματα βέβαια προκύπτουν και για το αν οι συνεντεύξεις που παραχωρήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τον ''ηγεμόνα'' και τους ''μικρούς ήρωες'' ήταν στημένες, επειδή παρατηρήθηκε η λεπτομέρεια της ''ταχύτητας του φωτός'' μεταξύ ερωτήσεων και απαντήσεων. Πριν καν ολοκληρώσει κάποια ερώτηση ο εντεταλμένος δημοσιογράφος, είχε ήδη δοθεί η μισή απάντηση από τους ''συνομιλητές'' του. Δυστυχώς, όλοι θέλουν την αλήθεια, αλλά κανείς δεν θέλει να είναι ειλικρινής.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)