ΟΙ ''ΜΥΘΟΙ'' ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ

          Αν και ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των κατοίκων της ορεινής περιοχής, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ενώ έχουν πολλά να πουν, παραμένουν σιωπηλοί μπροστά στους ''υπερ-επιστήμονες'' της Θράκης και στις προβοκάτσιες που προσπαθούν ανεπιτυχώς, να στήσουν. Κάτι που τους τιμά ιδιαίτερα και φανερώνει το πραγματικό τους επίπεδο, δείχνοντας ότι πλέον δεν θυμώνουν, αλλά απογοητεύονται. Ούτε κρατούν κακία, μόνο απόσταση.

            Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, το φαινόμενο της εξαπάτησης τους από τους ''διαμορφωτές'' της κοινής γνώμης, φαίνεται να παίρνει μορφή σκανδάλου μετά και από τις τελευταίες προσπάθειες χειραγώγησης τους. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι περιγράφονται εντελώς διαφορετικά περιστατικά: από τη μια οι κάτοικοι που βιώνουν από κοντά κάθε γεγονός, να εκδηλώνουν έντονα την αντίθεση τους για όσα ψευδή λένε και ''γράφουν'' ορισμένοι ''διαφωτιστές'' και από την άλλη η εντεταλμένη αναπαραγωγή δηλώσεων και κειμένων κάποιων ''κυρίων'' που στον ελεύθερο χρόνο τους έχουν την μόνιμη τάση να σκαρφίζονται διάφορα φανταστικά γεγονότα που αφορούν στην περιοχή μας.

            Η απορία όλων μας είναι ο τρόπος διαχείρισης των ψευδών ειδήσεων, επειδή οι παραπάνω ''κύριοι'' είναι άγνωστοι για τους περισσότερους πολίτες, ενώ δηλώνουν ότι ''εκπροσωπούν'' την περιοχή της Θράκης, από απόσταση. Κάτι που αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφουν και δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι της περιοχής μας, από τα παλιότερα χρόνια ακόμη, τηρούν έναν και μοναδικό κανόνα. Αν κάποιος τους φερθεί σωστά, θα του φερθούν άψογα. Αν όμως τους χρησιμοποιήσει για παιχνίδι, τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα του μάθουν πώς παίζεται.

            Στις επόμενες ενημερώσεις μας, θα αναφερθούμε περιληπτικά και στις δραστηριότητες των δήθεν ''δημοσιογράφων'' της περιοχής μας που πιστεύουν ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, διασπείροντας την πανδημία παραπληροφόρησης των παραπάνω ''κυρίων'', οι οποίοι ζούνε στην γειτονική χώρα, απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που τους παραχωρεί η ηγεσία της και χωρίς κανέναν ενδοιασμό δηλώνουν ότι ''ο εντολέας τους είναι ο κόσμος της Θράκης''!  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)