Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

          Παρακολουθώντας τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών ορισμένων εκ των ''ηγετών'' και διάφορων επίδοξων ηρώων της περιοχής μας, παρατηρούμε ότι δεν φτάνει που είναι πανομοιότυπες, προσπαθούν να κρύψουν το θανάσιμο μίσος τους για τη χώρα μας πίσω από αρκετά μελετημένες λεπτομέρειες. Καταρχάς, αποφεύγουν συστηματικά να κατονομάσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, λέγοντας πολύ απλά, ''αυτοί'' ή ''κάποιοι''.

            Επίσης, μιλώντας για τις ''τεταμένες'' σχέσεις της χώρας μας με την γειτονική, δεν παραλείπουν ποτέ να αναφέρουν ως πρώτη την ονομασία της γειτονικής χώρας, ενώ ζουν και ''βασιλεύουν'' εδώ. Αποφεύγουν να εξηγήσουν ότι πολύ συχνά γίνονται τέτοιες στρατιωτικές ασκήσεις στα πέριξ και στην είσοδο του συγκεκριμένου χωριού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μονάδα Καταδρομέων. Δεν αναφέρουν ποτέ ότι οι κάτοικοι έχουν εξοικειωθεί πλήρως με το θέαμα αυτό, εδώ και πολλά χρόνια ή ότι σε αντίθεση με τα λεγόμενα τους, αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά όταν βλέπουν τους στρατιώτες να κάνουν εκπαίδευση. Φυσικά για το παιδάκι που κάνει ανέμελο ποδήλατο μπροστά στην ''τρομακτική'' άσκηση καμία αναφορά ή για το ότι βγήκαν επώνυμα συντοπίτες τους και τους διέψευσαν...

            Με λίγα λόγια, οι μόνοι που ''ενοχλήθηκαν'', μάλλον με εντολή ''από ψηλά'' ήταν οι συγκεκριμένοι ''πτυχιούχοι''. Μπορεί να ξέρουν να παίζουν καλό κρυφτό, δεν πρέπει να ξεχνάνε όμως ότι οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής...μετράνε ακόμη! Δεν είναι απαραίτητο να κάνουν τους έξυπνους, εάν δεν είναι. Στο τέλος, θα φανεί.  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)