ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

          Ανάμεικτα συναισθήματα και σκέψεις, καθώς και πάρα πολλές απορίες έχουν αρχίσει να προκαλούν πλέον, οι ακραίες επιθυμίες των ''διαφωτιστών'' της Θράκης. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με μεγάλη περιέργεια τις γεμάτες υποκρισία δηλώσεις τους που δεν έχουν νόημα για κανέναν και τους οδηγούν στον διασυρμό τους. Ούτε λίγο, ούτε πολύ αναφέρονται σε μειονότητες που ανήκουν στη γειτονική χώρα και ζούνε στα νησιά της χώρας μας, στις δύο μεγαλύτερες πόλεις, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στα Βαλκάνια, στη Κολομβία και μάλλον όπου αλλού υπάρχουν μουσουλμάνοι πολίτες.

            Δεν φτάνει μόνο αυτό, διεκδικώντας και τα δικαιώματα τους από τις χώρες όπου ζούνε, επιδιώκουν και τον έλεγχο τους. Δηλαδή, τον έλεγχο των σχολείων, των τεμενών, των βιβλίων, των συλλόγων και πολλών άλλων που υπόκεινται στη νομοθεσία του κάθε κράτους. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα γι' αυτούς, δεν τους ενδιαφέρει καμία νομοθεσία και κανένα διάταγμα. Προτιμούνε το καθεστώς της Άγριας Δύσης μάλλον, όπου ο καθένας έκανε ότι ήθελε. Κι από τη στιγμή που κάποιος ανήκει σε κάποια ''μειονότητα'', όπως βέβαια την ορίζουν αυτοί, δεν τον ''πιάνει'' κανένας νόμος.

            Πιστεύουν πως την πνευματική τρομοκρατία που ασκούν στους πολίτες της περιοχής μας, μπορούν να την ασκούν παντού ή βλέποντας ότι το ''τεράστιο'' γνωστικό τους επίπεδο διαδόθηκε αρκετά στη Θράκη, προσπαθούν να βρουν άλλες διεξόδους, μήπως και καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους ''εντολείς'' τους. Προφανώς, ξεχνούν όμως κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο. Ξεχνούν ότι βάσει των διακρατικών συνθηκών και συμφωνιών, αυτά τα θέματα μπορούν να αποτελέσουν ''χειροβομβίδα'' στα χέρια των λάθος ανθρώπων. Κι απ' ότι δείχνουν τα γεγονότα, στην προκειμένη περίπτωση, οι λάθος άνθρωποι είναι οι υπερ-μορφωμένοι ''ηγεμόνες'' της Θράκης. Για όλα υπάρχει ένα τίμημα, γι' αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλοι, ότι τα όρια της γλώσσας, είναι τα όρια του μυαλού.    

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)