ΆΣΤΟΧΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

          Τη στιγμή που ολόκληρη η υφήλιος βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση υπό την πίεση της πανδημίας του κορωνοϊού με εκατομμύρια κρούσματα και τους νεκρούς να πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο, υπάρχουν κι αυτοί που έχουν βρει τον τρόπο να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν και είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε ή να διαβάζουμε τις ακραίες απόψεις τους που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ειδικότερα την υγεία των δικών τους ανθρώπων. Ίσως να παρασύρονται από άλλους ''ειδικούς'' των κοινωνικών μέσων που προσπαθούν να ''σώσουν'' την ανθρωπότητα με τον δικό τους, λάθος τρόπο.

            Ας υποθέσουμε ότι 99% έχουν δίκιο και ότι όλα αυτά είναι ''στημένα'' και ''παραμύθια''. Μένει όμως, το 1% που αντιστοιχεί στην αντίθετη περίπτωση να είναι πραγματικότητα και αφορά τη δημόσια υγεία. Δεν θα έπρεπε και πάλι να ληφθούν κάποια μέτρα και να δείξουμε ατομική ευθύνη και υπευθυνότητα για τους συνανθρώπους μας;

            Το μόνο θετικό στοιχείο που φαίνεται να προκύπτει από τα λεγόμενα των προαναφερόμενων ''ανθρώπων-ειδικών-λοιμοξιολόγων'' είναι ότι και αυτοί οι ίδιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τις άστοχες απόψεις τους. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί, επειδή σύμφωνα μ' αυτούς τα σχολεία δεν πρέπει να ανοίξουν, αλλά δεν μπορούν να μείνουν κλειστά. Μαθήματα τηλεκπαίδευσης δεν μπορούν ούτε να γίνουν, ούτε να μην γίνουν. Είναι απαράδεκτο τα παιδιά να φορούν μάσκες, αλλά ακόμα χειρότερο αν δεν τις φορούν.

            Μάλλον, οι περισσότεροι απ' αυτούς ψάχνουν την αλήθεια στα λόγια, άδικα ψάχνουν όμως. Η αλήθεια βρίσκεται στις πράξεις.  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)