ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

          Μετά από απαίτηση πολλών κατοίκων - φίλων της ορεινής περιοχής, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη των μελών του συλλόγου μας, θα θέλαμε μέσα από την ανακοίνωση αυτή να μεταβιβάσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τον Δήμο Μύκης για τις ταχύτατες εργασίες ευπρεπισμού στους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν στα χωριά της περιοχής μας και τις μελετημένες διορθώσεις των δρόμων μέσα στα χωριά.

            Όπως προέκυψε από συζητήσεις κατοίκων, φίλων και μελών μας, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα έργα που έγιναν και γίνονται είναι ζωτικής σημασίας για τους ανθρώπους της περιοχής μας, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν συνήθως κατά τους χειμερινούς μήνες και δημιουργούν δυσκολίες στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών και των μαθητών περισσότερο, που πρέπει να μετακινούνται για να φτάσουν στα σχολεία τους. Πιστεύουμε ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος του προβλήματος έχει λυθεί και θα εξυπηρετεί για πολλά χρόνια τους κατοίκους.

            Επειδή το ύφος των κειμένων μας βασίζεται πάντοτε στην αντικειμενικότητα, προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους πολίτες βασιζόμενοι πρωτίστως στην πραγματικότητα και σε δεύτερο λόγο την ευημερία των κατοίκων, αλλά όχι σε γεγονότα που δεν ισχύουν ή ''στήνονται'' σκόπιμα για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Σίγουρα αυτό δεν αρέσει σε κανέναν και καλό θα είναι να μη γίνονται.

            Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον αντιδήμαρχο που κατάγεται από το χωριό μας για την τεράστια προσφορά του στην περιοχή μας, στο χωριό μας και στο σχολείο του χωριού μας. Με την εργατικότητα, τη συμπεριφορά του και την ήρεμη στάση που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις, αποδεικνύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο ότι το μέλλον είναι μπροστά του και απ' ότι φαίνεται δεν είναι από τους ανθρώπους που έμαθαν να απαιτούν μόνο δικαιώματα, χωρίς να έχουν καμία προσφορά και υποχρεώσεις.  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)