ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

          Παρά τις όποιες ''απόψεις'' που ακούγονται το τελευταίο διάστημα εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή της Θράκης που τάχα τρομοκρατούν και απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων, η βοήθεια που προσφέρουν στον τόπο είναι ζωτικής σημασίας, η οποία ενισχύει την ευημερία των κατοίκων και διευκολύνει και την πρόσβαση τους στη γνώση. Ειδικότερα, το Δ'ΣΣ δίνει πάντα το παρών στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής μας.

            Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς στήριζε και στηρίζει τους κατοίκους και ιδιαίτερα τους μαθητές των σχολείων μας, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων οικισμών, εντοπίζοντας τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές και καλύπτοντάς τις με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Δ'ΣΣ δωρίζει εξοπλισμό όπως, διαδραστικούς πίνακες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορες και αθλητικό εξοπλισμό, καθώς και ντουλάπες σε μειονοτικά σχολεία. Δεν ξεχνάμε, επίσης, τις επισκευές, τις βαφές των σχολείων και τις μεταφορές μαθητών που αναλαμβάνει τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, δίχως κανένα κόστος για τους γονείς τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η προσφορά στο μειονοτικό σχολείο της Οργάνης στην ορεινή Ροδόπη.

            Ως μόνιμοι κάτοικοι της ορεινής περιοχής που βιώνουμε καθημερινά προβλήματα και ελλείψεις, είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε το Δ'ΣΣ και τους επιτελείς του για τη στήριξη και μέριμνα που παρέχουν στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της - ''ιδιαίτερης'' για ορισμένους - ορεινής περιοχής. Καλό θα ήταν, βέβαια, οι διάφοροι ''επινοητές'' φανταστικών επεισοδίων να απευθύνουν και καμιά ευχαριστία στον ΕΣ όταν καλοδέχονται τις προσφορές του ή τουλάχιστον να σιωπούν από σεβασμό.     

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)