ΠΑΝΩ ΑΠ' ΌΛΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογός μας, χθες Τρίτη    20-10-2020 με θέμα: ''Ενημέρωση για θέματα πρόληψης από τη πανδημία και λειτουργία σχολείων''. Σε μια δύσκολη περίοδο που τα κρούσματα της Covid-19 αυξάνονται στη χώρα μας η καλύτερη επένδυση παραμένει η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πορεία της πανδημίας. Οι οδηγίες και οι συμβουλές που δόθηκαν θα αποτελέσουν το κυριότερο όπλο στα χέρια των πολιτών για την καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών της χειμερινής περιόδου.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Ευμορφία Στυλιανίδου, Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Ξάνθης και τον κ. Άγγελο Γκουτσουβελίδη, Ιατρό-Αιματολόγο και μέλος του ΔΣ του Γ. Νοσοκομείου Ξάνθης που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και παραβρέθηκαν ως ομιλητές στην εκδήλωσή μας κατατοπίζοντας τους κατοίκους, απαντώντας σε απορίες και ερωτήσεις.

            Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά όλους εσάς, όσοι αφήσατε έστω και για λίγο τις υποχρεώσεις σας για να βρεθείτε κοντά μας, ειδικά οι γονείς με παιδιά στο σχολείο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμβάλαμε λίγο, ώστε να αποκοπεί κάπως ο κόσμος από τη συστηματική παραπληροφόρηση που παρέχει απλόχερα το διαδίκτυο και ορισμένοι ''παράγοντες'' της Θράκης που μοναδικό τους μέλημα είναι να κρατηθούν οι πολίτες στο σκοτάδι, εις βάρος ακόμα και της δημόσιας υγείας. Αυτό που μάλλον τους απασχολεί δεν είναι να μη πάθουν κάτι τα παιδιά, αλλά να μη μάθουν.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)