ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

          Παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στη Θράκη μετά τα γεγονότα της Ρόδου. Εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους που πολύ άνετα δηλώνουν πλέον φανατικοί Έλληνες και τελείως άσχετοι με την υπόθεση (οι ίδιοι που πριν προφυλακισθούν ομολογούσαν ότι κατασκόπευαν από αγάπη για την μητέρα-πατρίδα τους), βλέπουμε να εμφανίζονται σιγά-σιγά και άλλοι που ''αγαπάνε'' τη χώρα μας, την οποία μέχρι χθες έβριζαν και κατηγορούσαν. Μετά τα γλέντια, τις εκδηλώσεις, τις φουσκωμένες χρηματοδοτήσεις και τις σχεδόν καθημερινές επισκέψεις στη γειτονική χώρα, τα φρονήματα αρκετών ''αγωνιστών'' της μητέρας-πατρίδας αναποδογύρισαν εν μία νυκτί. Οι φραστικές επιθέσεις και η κατηγορίες εναντίον της χώρας μας σταμάτησαν απότομα και τη θέση τους πήραν τα...μέλια! Μόνο παρέλαση με την ελληνική σημαία στα χέρια δεν έχουν κάνει ακόμα.

            Για όλους εμάς που τους ακούμε τόσα χρόνια να προσβάλλουν και να συκοφαντούν με κάθε τρόπο την πατρίδα μας, να πουλάνε τουρκισμό και να δηλώνουν κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι, όλα αυτά αποτελούν μια τρανταχτή απόδειξη ότι όταν ''σφίγγουν τα γάλατα'' μετατρέπονται σε φανατικούς Ελληνάρες. Αυτός είναι ο ''ιερός'' αγώνας τους λοιπόν; Η πανεύκολη αυτή μετάλλαξη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο ψεύτικος και στημένος είναι ο δήθεν ''τουρκισμός'' τους και πόσο πλαστά τα ''πεπραγμένα'' τους στην περιοχή μας. Όλες οι απείρου κάλλους κορώνες τους είναι μάλλον προϊόν παχυλών κονδυλίων και τίποτα παραπάνω.

            Προς το παρόν καθόμαστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας περιμένοντας να δούμε πόσοι ακόμα ''φανατικοί Τούρκοι'' θα μεταλλαχθούν ως δια μαγείας σε φανατικούς Έλληνες, όταν το κράτος αποφασίσει να εφαρμόσει τους νόμους του. Γιατί, όπως έχουμε πολλές φορές γράψει, είναι εύκολο να μιλάς για ''υψηλά ιδανικά'' και θεόσταλτα ανθρώπινα δικαιώματα, να γκρινιάζεις συνεχώς και να αντιδράς σε κάθε κίνηση της Πολιτείας παραβιάζοντας τους νόμους της, όμως, το δύσκολο θα ήταν να τα κάνεις όλα αυτά προς την ''πατρίδα της καρδιάς'' σου, που υπολείπεται πολύ από τα στάνταρ της χώρας που ζεις.

            Οι φαντεζί και τηλεοπτικοί αστέρες-''ηγέτες'' της περιοχής μας που αυτοεξουσιοδοτηθεί να μας εκπροσωπούν θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, να πάψουν να κατηγορούν τη χώρα μας για οτιδήποτε με την εγγενή κακοπιστία που τους διακρίνει και ως ''θεοσεβούμενοι'' άνθρωποι να εξηγήσουν στον κόσμο την πραγματικότητα που έντεχνα διαστρεβλώνουν κατ' επάγγελμα.  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)