ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΧΝΗ

          Η Ομάδα Αιμοδοτών του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεινής Περιοχής Ν. Ξάνθης στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του συλλόγου μας στις 4 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Πέμπτη από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό σε μια διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, αλλά η προσφορά του αξίζει μια ζωή.

            Μπορεί η πανδημία και τα έκτακτα μέτρα να έχουν αναπόφευκτα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο τομέα της υγείας, πρέπει όμως να ανταποκριθούμε στις ανάγκες για αίμα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία που δείχνει για την περιοχή μας. Στόχος και σκοπός της Ομάδας Αιμοδοτών του συλλόγου μας είναι να έρθει κοντά στους κατοίκους της περιοχής μας και σε πολύ δύσκολες στιγμές που όλοι απευχόμαστε. Δημιουργούμε απόθεμα αίματος ώστε να είμαστε σε θέση να συμπαρασταθούμε σε όποιον το χρειάζεται. Η μάχη για να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα δεν σταματά ποτέ.

            Να έχουμε απαιτήσεις από το σύστημα υγείας, αλλά να είμαστε πρόθυμοι και στις υποχρεώσεις μας ως πολίτες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε τη συλλογική μας δράση για να διατηρήσουμε την αιμοδοσία και τις υπόλοιπες δραστηριότητες μας σε υψηλό επίπεδο.

Η Σωτηρία μιας ζωής είναι στο χέρι μας!

Δίνοντας λίγο αίμα, δίνουμε μια ολόκληρη ζωή!

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)