ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

          Παρά τις αντίξοες συνθήκες, υγειονομικές και καιρικές, που επικρατούν στην περιοχή μας, ο σύλλογός μας συνεχίζει το κοινωνικό έργο. Τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας διοργανώνουμε την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου 2022 Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Πάχνη.

            Για ακόμη μια φορά καλούμε τους κατοίκους της περιοχής μας να επιδείξουν ευαισθησία στα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας και να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε αίμα και χρειάζονται βοήθεια, αλληλεγγύη και στήριξη. Ας μη ξεχνάμε ότι το αίμα είναι ένα από τα αγαθά που μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει και για αυτό είναι μοναδικό. Ένας αιμοδότης μπορεί να σώσει τρεις ζωές χωρίς κανένα κόστος.

            Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πρόληψη, είναι ανώνυμη, είναι πράξη ανθρωπιάς. Δε χρειάζεται να περιμένουμε να μας το ζητήσουν. Ευελπιστούμε ότι κι άλλοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής μας, όπως και τις προηγούμενες φορές, θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή και θα προσέλθουν να προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

            Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα διαρκέσει έως τις 13:30 στον χώρο που στεγάζεται ο σύλλογός μας.   

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)